Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním souhlasíte s použitím souborů cookie.

Více informací
Základní škola a Mateřská škola Barvířská Liberec

Důležitá sdělení - Informace k ZÁPISU do 1. ročníku 18.4.2024

Zimní škola v přírodě 2008

ZIMNÍ ŠKOLA V PŘÍRODĚ
20.1.2008 vyjely nejnižší ročníky (1.A, 2.B, 3.A) naší školy na zimní školu v přírodě.Všichni se těšili. Jeli do Příchovic, do stejného místa,kde lyžovali a bobovali vloni. Letos však zaútočila viróza a některé děti musely v horečkách odjet dřív domů. Mezi nima i Vašek, který skončil v nemocnici na operaci slepého střeva. Také počasí bylo nemilosrdné, silná obleva a déšť. Sjezdovka byla namrzlá a výcvik pro začátečníky byl riskantní. I jízdy na bobech byly rychlé jako blesk. Paní učitelky se snažily připravit doplňující program: návštěva sklárny a muzea skla v Harrachově, noční stezka odvahy,diskotéka,promítání filmu, pátrací závod...
Byly to hezké dny, ale jednu vadu na kráse měly: neustálé telefonování domů mobilními telefony.Kňourání,stěžování a stýskání nám zkazilo spoustu společných chvil.
Poučení: příští škola v přírodě bez mobilů !!!