Etiketa a stolování
Ovládání obecných pravidel etikety by mělo patřit k základní výbavě každého člověka. Umění držet správně příbor, správně si objednat, vědět co s rukama a ubrouskem, to jsou ctnosti, které ocení každý a nakonec i dobrá restaurace. Proto se žáci 9.B vydali 7.11. na akci SOŠ gastronomie a služeb: „Etiketa a stolování“, kde se o dané problematice dozvěděli zajímavé informace. Na závěr si pak vyzkoušeli skládání ubrousků na slavnostní tabuli.
Třídy
Žákovská knížka
Školní družina
Školka
Jídelna
Školní časopis
Aktuality ze školy
Erasmus+ školení učitelů v Řecku
Ve dnech 30. června až 3. července 2025 se uskutečnilo další mezinárodní setkání v Řecku.
Rozlučka s deváťáky
Poslední vysvědčení. Poslední setkání s vyučujícími. Poslední setkání se spolužáky.