Etiketa a stolování
Ovládání obecných pravidel etikety by mělo patřit k základní výbavě každého člověka. Umění držet správně příbor, správně si objednat, vědět co s rukama a ubrouskem, to jsou ctnosti, které ocení každý a nakonec i dobrá restaurace. Proto se žáci 9.B vydali 7.11. na akci SOŠ gastronomie a služeb: „Etiketa a stolování“, kde se o dané problematice dozvěděli zajímavé informace. Na závěr si pak vyzkoušeli skládání ubrousků na slavnostní tabuli.
Třídy
Žákovská knížka
Školní družina
Školka
Jídelna
Školní časopis
Aktuality ze školy
NATURE RUN 5.10.2025 (Plačková)
O víkendu se uskutečnil osmý ročník prestižního závodu Mattoni Run Nature.
Zásobníky na hygienické potřeby dívek
Novinka na toaletách dívek
Florbal ZŠ dívky (6.-7.třídy)
Základní skupina tradičního turnaje ZŠ ve florbale