Etiketa a stolování
Ovládání obecných pravidel etikety by mělo patřit k základní výbavě každého člověka. Umění držet správně příbor, správně si objednat, vědět co s rukama a ubrouskem, to jsou ctnosti, které ocení každý a nakonec i dobrá restaurace. Proto se žáci 9.B vydali 7.11. na akci SOŠ gastronomie a služeb: „Etiketa a stolování“, kde se o dané problematice dozvěděli zajímavé informace. Na závěr si pak vyzkoušeli skládání ubrousků na slavnostní tabuli.
Třídy
Žákovská knížka
Školní družina
Školka
Jídelna
Školní časopis
Aktuality ze školy
Pomozte zajistit bezpečí dětí na přechodech (Marková)
Městská policie, která u nás pravidelně pořádá přednášky pro žáky, se na nás obrátila s prosbou o spolupráci.
Vánoční dílna 2025
Tradiční vánoční tvoření pro rodiče a žáky
Předání cen halloweenské soutěže za nejoriginálnější třídní foto
Ve čtvrtek 13. listopadu proběhlo předání cen vítězům soutěže.