Etiketa a stolování
Dnes jsme navštívili SOŠ gastronomie a služeb, kde jsme se zúčastnili velice poučné přednášky ,,Etiketa a základní pravidla stolování". Žáci tak měli možnost si nejen uvědomit základní pravidla slušného chování ve společnosti, ale také si je mohli mezi sebou prakticky vyzkoušet. Dále se dozvěděli, jak správně stolovat - např. jaké příbory se používají na různé pokrmy, jak se drží sklenička, jak se nazývají neobvyklé druhy nádobí apod. V závěru se také naučili skládat ubrousky k prostřenému stolu a celý program se jim velice líbil.
Třídy
Žákovská knížka
Školní družina
Školka
Jídelna
Školní časopis
Aktuality ze školy
Erasmus+ školení učitelů v Řecku
Ve dnech 30. června až 3. července 2025 se uskutečnilo další mezinárodní setkání v Řecku.
Rozlučka s deváťáky
Poslední vysvědčení. Poslední setkání s vyučujícími. Poslední setkání se spolužáky.