Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním souhlasíte s použitím souborů cookie.

Více informací
Základní škola a Mateřská škola Barvířská Liberec

Důležitá sdělení - ředitelské volno

Třídní výlet

V polovině června jsme se vydali na třídní výlet a ten se nesl v turistickém duchu: první den jsme cestou ze Zdislavy do Hamru na Jezeře ušli celkem 15 kilometrů.

Abychom po pochodu ulevili nohám, po ubytování v chatičkách a chvíli odpočinku jsme vyrazili k jezeru a odvážní z nás se vykoupali: voda prý byla dobrá, ale zimou se klepali stejně všichni :-) . Večer někdo trávil v chatičce, ale většina se sešla u ohniště a opekla si sýr nebo třeba marshmallow. Kdo si nevzal nic na opékání, ten si pochutnal na pizze z místního stánku.

Druhý den jsme vrátili klíče od chatky a vyrazili do Osečné, odkud nám jel autobus zpátky do Liberce. Aby to nebylo tak krátké, vzali jsme to přes Děvín, zříceninu hradu, která se tyčí nad jezerem. Kousek před Osečnou nás stihnul déšť, ale měli jsme štěstí, že jsme to neměli daleko pod turistický přístřešek.

Myslím si, že se třídní výlet povedl, a věřím, že si ho žáci užili!