Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním souhlasíte s použitím souborů cookie.

Více informací
Základní škola a Mateřská škola Barvířská Liberec

Důležitá sdělení - ředitelské volno

Harmonizační výlet 6.B - 28.-29.4.

 V pátek ráno jsme se všichni sešli v 7:55 před školou,
a odešli na Fügnerovu, kde jsme čekali na autobus číslo 18, který nás odvezl až do Bedřichova na zastávku Bedřichov Stadion. Cestou k chatě jsme vyzkoušeli nejen krásná dětská hřiště, ale přesně před chatou nám dokonce parkoval vrtulník Záchranné služby, který jsme viděli i vzlétat..

Na chatě Ludmile jsme si rozdělili pokoje a šli jsme se drápat pěšky po sjezdovce. No, bylo to docela náročné, ale zvládli jsme to! Nahoře jsme hráli hry, a pak jsme  dolů váleli sudy. 

Myslí, že někteří si to příště asi rozmyslí ...:-)

Paknásledoval oběd. Za mě to bylo dobré, a myslím že tak mluvím i za ostatní. Potom jsme se rozdělili do  týmů DRAKŮ a KRYS Z PANELÁKU. Odpoledne nás čekala orientační  bojovka - bloudili jsme, luštili jsme, sbírali odpad i razítka,poznávali rostliny, skládali básničky, prolézali pavučiny... no bylo toho dost...a tak jsme na konci byli rádi za  sladkou odměnu, která počkala i na pomalejší družstvo. Bojovka nás dovedla až na rozhlednu Královka, kde kromě pokladu mají i super dětské hřiště, kde jsme se mohli ještě chvilku užívat, tedy než nás vyhnal déšť. Chvíli jsme měli čas před večeří, tak jsme byli na pokojích. Pak byla večeře. 

Po večeři jsme hráli různé hry, vymýšleli jsme třídního maskota (opička) i třídní erb a pak ti kteří už byli ospalí šli spát, pár nás  ještě zůstalo a povídali jsme si ještě chvilku..pak i nás už dostihla únava.  Ráno jsme vstali a šli jsme na snídani. Byla  ve formě švédských stolů. Po snídani jsme si začali balit, ale začalo pršet a tak místo turistického pěšího výletu  jsme ještě chvíli hráli hry na chatě a pak se odebrali na Maliník na autobus.

  Za mě jsme si to všichni užili a těším se na další takovou akci. ;-) 

                                                                                                                    Terka Vondráčková 6.B