Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním souhlasíte s použitím souborů cookie.

Více informací
Základní škola a Mateřská škola Barvířská Liberec

Důležitá sdělení - ředitelské volno

Vánoční besídka

Než se žáci rozprchli na prázdniny, oslavili jsme Vánoce společně ve třídě. Na besídku jsme měli vyhrazeny poslední dvě hodiny (ráno se soutěžilo ve skoku vysokém). Během první hodiny jsme si udělali kroužek sdílení a každý, kdo chtěl, vyjádřil, za co je letos vděčný a na co se těší příští rok. Pak přišly na řadu dárečky. I letos předem nikdo nevěděl, komu dárek dává, a do poslední chvíle žáci netušili, který kousek u nich skončí: dárky jsme letos totiž nelosovali, ale různě si je posílali a měnili podle toho, které číslo padlo na hracích kostkách.

V druhé hodině besídky měli žáci volnou zábavu. Někdo si povídal, někdo zkoušel svůj dárek, jiní mlsali. Žáci přinesli dobroty z domova a Nela do třídy koupila dětské bublinky, tak jsme si i připili na zdraví. Ruda přinesl mixér, ananas a led a udělal svým spolužákům výborný sladký koktejl.

Myslím si, že se besídka krásně povedla. Žáci si při kruhu sdílení naslouchali a věřím, že se jim dárečky líbily a že si volnou zábavu se svými kamarády ze třídy užili heart.