Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním souhlasíte s použitím souborů cookie.

Více informací
Základní škola a Mateřská škola Barvířská Liberec

Důležitá sdělení - ředitelské volno

Velikonoční prázdniny v družině 14.4.

Ve čtvrtek jsme využili hezkého počasí a v plném počtu 13 přihlášených se vypravili tramvají do Lidových sadů. Cílem naší cesty bylo Lesní koupaliště. Po cestě jsme na informačních tabulích poznávali živočichy a přečetli si o nich zajímavé informace. Na plácku před Lesním koupalištěm jsme pouštěli loďky vyrobené z kůry a klacíků. Loďky proplouvající mezi kameny většinou šťastně dorazily k cíli. Zbývalo postavit domečky pro lesní obyvatele, prověřit naši rovnováhu při přechodu přes kládu (což nebylo tak snadné, jak se zpočátku zdálo), zkontrolovat Lesní koupaliště a byl čas na zpáteční cestu a oběd.

Po obědě jsme se vrhli na vytváření velikonočního zajíčka. Práce nám šla pěkně od ruky a výrobky se moc povedly. Stihli jsme si ještě pohrát na školní zahradě a už byl čas na odchod domů.

Den utekl jako voda a moc se nám vydařil.