Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním souhlasíte s použitím souborů cookie.

Více informací
Základní škola a Mateřská škola Barvířská Liberec

Důležitá sdělení - Informace k ZÁPISU do 1. ročníku 18.4.2024

Zápis do 1. ročníku 2021

Vážení rodiče budoucích prvňáčků,

zápis do 1. ročníku proběhne předáním Žádosti o přijetí k základnímu vzdělávání (nebo Žádosti o odklad), kterou si vyplníte elektronicky na:

https://zapisyzs.liberec.cz/

Stávající epidemiologická situace vyžaduje organizovat zápis do budoucích 1. tříd bez osobní přítomnosti dětí a jejich rodičů ve škole. Proběhne tedy pouze formální část zápisů (předání žádosti), motivační část s tradičním rozhovorem dítěte s paní učitelkou se ani letos neuskuteční.

Pokud nemáte přístup k internetu, umožníme Vám vyplnění a vytištění žádosti ve škole dne 20.04.2021 od 14:00 do 17:00 hod. (nutno nás předem kontaktovat na tel. 485 108 790 a objednat se na čas). S sebou je nutné mít rodný list dítěte + kartičku pojištěnce.

Datum předání žádostí na školu stanovujeme na 21.- 22.04.2021.

Možnosti předání:
1/ osobně v čase 8:00 - 15:00 vhozením do urny ve vestubulu školy. Dveře budou otevřeny při zazvonění na tlačítko kancelář
2/ vhozením do schránky umístěné vedle hlavního vchodu (kapacita schránky je omezená a slouží pouze pro případ, že ve škole nikdo není přítomen)
3/ do datové schránky školy s55mn6d
4/ emailem s elektronickým podpisem
5/ poštou

Ve všech těchto případech k žádosti (přijetí nebo odklad) přiložte k ověření údajů kopii RL dítěte (po kontrole bude skartováno).

Další užitečné informace naleznete na zápisovém portálu.