Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním souhlasíte s použitím souborů cookie.

Více informací
Základní škola a Mateřská škola Barvířská Liberec

Důležitá sdělení - ředitelské volno

Velikonoční dílna, sobota 27.3.2010

VELIKONOČNÍ VÝTVARNÁ DÍLNA
Ačkoli se v sobotu 27.března neučilo, byla škola plná dětí, jejich rodičů i prarodičů. Ve třídách na ně čekaly dílny plné velikonočních námětů a zajímavých výtvarných technik, které inspirovaly k výrobě vlastních dekorací. Nechybělo tradiční zdobení vajíček včelím  voskem, zdobení perníčků,  práce s přírodním materiálem, papíroví zajíčci či velikonoční obrázky. Pro radost vyráběly nejen děti, ale i maminky a tatínkové. Pro unavené ručičky bylo zajištěno občerstvení  a  čas pro radostné tvoření mohl pokračovat až do odpoledních hodin. Tradice výtvarných dílen si připsala další úspěšný den.

ŠKOLNÍ DRUŽINA v rámci  tvořivé dílny nabídla dětem  i rodičům možnost zhotovení náramku z korálků, těm trpělivějším i náušnic. Kdo neměl zájem tvořit vlastní šperk, mohl si vyrobit pomocí vlny a drátků postavičku nazvanou Kofoláček.
Děti ze školní družiny ve spolupráci s kroužkem šikovných rukou, připravily jarní vernisáž se svými výrobky. Kdo měl zájem, mohl si i některá dílka zakoupit.