Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním souhlasíte s použitím souborů cookie.

Více informací
Základní škola a Mateřská škola Barvířská Liberec

Důležitá sdělení - Velikonoční prázdniny a informace k ZÁPISU do 1. ročníku 18.4.2024

Turnaj ve florbalu mladších žáků - 14.1.08

TURNAJ VE FLORBALU MLADŠÍCH ŽÁKŮ
V pondělí 14. ledna 2008 vyvrcholil školní turnaj ve florbalu mladších žáků závěrečnými zápasy  o umístění. Turnaje se zúčastnilo 8 družstev. V utkání o 3. místo svedli mezi sebou bitvu Bufeťáci (6.tř.) a Drsňáci (5.tř.). Z vyrovnaného souboje vyšli lépe Drsňáci, kteří svého soupeře porazili 3:1. Za vítěze góly stříleli Janků, Železný a Šámal.Bufeťáci upravili výsledek brankou Kanaloše.
V boji o prvenství v turnaji na sebe narazili družstva Crazy Boys (6.tř.) a Lemplové (7.tř.). Lemplové se od začátku do soupeře „zakousli“ a brzy se ujali vedení. Svůj náskok postupně zvyšovali a až v závěru povolili soupeři zkorigoval konečný stav. Lemplové svého soupeře jednoznačně přehráli 11:4 a zaslouženě v celém turnaji zvítězili. Střelci branek: Jícha 4, Sál Jiří 3, Skoloda 2 a Drašner 2. Za poražené vsítil čtyři branky Horňák.
Vítězné družstvo Lemplové hráli v sestavě: Čeřovský, Drašner, Jícha, Sál Jiří a Skoloda.
BLAHOPŘEJEME !!!

Konečné pořadí:
1. Lemplové
2. Crazy Boys
3. Drsňáci