Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním souhlasíte s použitím souborů cookie.

Více informací
Základní škola a Mateřská škola Barvířská Liberec

Důležitá sdělení - ředitelské volno

Okresní finále ve florbalu 20.5.2009

OKRESNÍ FINÁLE VE FLORBALU
Ve středu 20.5.2009 se již tradičně na naší škole uskutečnilo okresní finále fotbalového Mc Donald´s Cupu v obou věkových kategoriích.
V té mladší (1. – 3. třída) nás čekalo mužstvo ze ZŠ VRCHLICKÉHO, ZŠ LESNÍ a borci z VIŠŇOVÉ. S prvním jmenovaným jsme smolně prohráli 1:0, se ZŠ LESNÍ  jsme remizovali 0:0 a VÍŠŇOVOU jsme porazili 8:0.
Výsledkem našeho snažení bylo krásné 2. MÍSTO  v okresu Liberec. Střelecky se prosadili především Méča a Daněk, kteří nám pomáhali i v kategorii starších.
Naše sestava: PLECHATÝ, DANĚK, MEČÍŘ, EXNER, STŘÍTESKÝ SONNTAGOVÁ, HADJSALAH, KOLOMAZNÍK, VAŇÁTKO
Naopak  kategorii starších ( 4. -  5. třída ) jsme vyhráli a postoupili do krajského finále, které se koná 29.5.2009 na stadionu U Nisy. Nutno ale podotknout, že postup rozhodně jednoduchý nebyl. Zápasy byly naprosto vyrovnané a rozhodovaly maličkosti. Především v našem duelu se ZŠ LESNÍ  jsme tahali za kratší konec. V tu nejvhodnější chvíli nás však spasil Pepíno Šůmů a rozhodl o naše postupu do krajského finále.
NAŠE SESTAVA: KRÁL, BEDNÁŘ, BENC, ŠŮMA, RESL, KOS, BARAC, VLAS, MEČÍŘ, DANĚK, PLECHATÝ