Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním souhlasíte s použitím souborů cookie.

Více informací
Základní škola a Mateřská škola Barvířská Liberec

Důležitá sdělení - ředitelské volno

Lyžařský výcvik Bedřichov 2023

Konečně jsme se dočkali našeho lyžařský výcviku. Kdybychom ho měli popsat pouze 5 slovy, byla by to zábava, sblížení, lyže, Ludmila a básnička. Máme velkou radost, že jsme se zde naučili mnohem lépe lyžovat. Celkově nás lyžování začalo více bavit, a to díky skvělým učitelům, kteří nám vždy pomohli odstranit naše chyby nebo odbourat strach a zároveň nás vždy za něco pochválili. Také bylo krásné, jak na nás učitelé byli ke konci výcviku hrdí a pyšní. Vážíme si toho, že byli furt usměvaví a užívali si všeho s námi, i když už museli být vyčerpaní.

 

Musíme přiznat, že jsme se nejprve trochu báli, jak bude naše chata vypadat a jaký bude celkově průběh výcviku. Vše nás ale moc mile překvapilo. Pokoje byly čisté a prostorné. Moc se nám líbilo, jak jsme se stmelili jako kolektiv napříč třídami a začali se postupem času více bavit a poznávat. Majitelé a personál chaty byl moc příjemný a paní kuchařka byla snad nejlepší, kterou jsme mohli mít. Jídlo bylo vynikající. Nejlepší byly ale rozhodně špagety! Ocenili jsme i to, že tu byl malý obchůdek s dobrotami, kde jsme si mohli po večeři nakoupit nějaké dobroty za celodenní dřinu na sjezdovce.

 

V polovině týdne jsme si udělali výlet na Tanvaldský Špičák. Bylo to super, poznali jsme nové sjezdovky a také jsme vyzkoušeli sedačkovou lanovkou, což byla taky jízda! Každý večer jsme také hráli spoustu zábavných her, některé z nich jsme vymýšleli i my sami. Třeba jako „Just Dance“ - to byla u nás ta nejlepší zábava, u které jsme vydrželi celý jeden den večer. Pak také proběhla malá závěrečná party, která byla prostě úžasná. A v plné parádě jsme si udělali i karneval s maskami na sjezdovce. To jsme opravdu zazářili. Jsme přesvědčeni, že v Bedřichově na nás jen tak nezapomenou. Myslím si, že účast na lyžařském výcviku opravdu stojí za to a doporučila bych ji každému, kdo se chce naučit něco nového, zažít srandu a mít zážitky na celý život. A co bychom na celém lyžáku zlepšili? Jednoznačně bychom ho prodloužili! Na závěr chceme poděkovat paní učitelce Dobrovolné a Gajdošové a panu učiteli Vávrovi za to, že to s námi zvládli a těšíme se na další kurz!

 

Sofie Heilandová (7.A) + Kateřina Vaníčková (7.B)