Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním souhlasíte s použitím souborů cookie.

Více informací
Základní škola a Mateřská škola Barvířská Liberec

Důležitá sdělení - Informace k ZÁPISU do 1. ročníku 18.4.2024

Vánoční besídka

Na poslední školní den v roce 2021 připadla tradiční vánoční besídka. Letos jsme si ji užili, až na dvě chybějící žákyně, všichni pohromadě - sportovci tentokrát na fotbalové soustředění neodjeli, a tak přicházející Vánoce slavila celá třída. 

Nejprve jsme se v kroužku vzájemně ocenili - přidali jsme židli navíc a zahráli si "Místo po mé pravici je volné a zvu k sobě [někoho], protože je [ocenění]". Žáci vymysleli velmi pěkná uznání. Pak už jsme losovali dárečky, uzovábali cukroví a atmosféru dokreslovaly vánoční písničky. 

Po přestávce jsme si ještě společně zahráli dvě hry, a než jsme vyrazili na prázdniny, v rychlosti uklidili třídu a posbírali všechny rozsypané bonbony - ty totiž asi také nasály vánoční kouzlo a úplně samy od sebe létaly po třídě sem a tam. :-)