Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním souhlasíte s použitím souborů cookie.

Více informací
Základní škola a Mateřská škola Barvířská Liberec

Důležitá sdělení - ředitelské volno

Vyhlašování nejlepších žáků sportovců (Urban)

Ve středu 13.6.2018 proběhlo ve velké tělocvičně vyhlašování nejlepších sportovců školy za účasti všech žáků 2.stupně, vedení školy, šéftrenéra žákovských kategorií Slovanu Liberec pana Martina Janošíka a také gólmana pražské Slavie a odchovance naší školy Ondřeje Koláře.
Mezi nominovanými byli v kategorii nejlepší žák - sportovec Anna Muzikářová a Matyáš Jansa ze 6.A, Klára Muzikářová a Vojta Třešňák z 8.A a Šimon Hejl, Ondřej Valenta, Jakub Winkler z 9.A. Na prvních třech místech se pak umístili Šimon Hejl (1.místo), Klára Muzikářová (2.místo) a Ondřej Valenta (3.místo).
V kategorii nejlepší sportovec byl vyhodnocen Jakub Samek z 9.A.                         

Byl připomenut úspěch školního žákovského týmu, který byl 2. na mistrovství republiky ve futsalu a úspěchy Anny a Kláry Muzikářové v soutěžích karate.
Program kulturně doprovodil SK Karate-Shotokan Liberec, dále zpěváckým vystoupením Karolíny Krausové a Terezy Partlové, Viktorie Aleksij, Nely Macounové a Adama Šnajdárka (všichni 9.A). Na závěr, trochu rozlučkově, vystoupila s písní celá 9.A. Program byl zdařilý a všichni nadšeně tleskali.